Då var denna jul över.....

Julen 2011 kan snabbt sammanfattas med  tre meningar :
Ingen Julkänsla
Kasst väder
God mat
Men man ska väl inte klaga? Jo det får man göra när vädret är som det är , allmänt kasst
Julklapparna 2011 blev :
Ny Mopedhjälm
Stöddämpare
Nytt bakdäck
Kalle Anka prenumeration
Pengar (1900)
Biokort
Godis
Uv-filter till kameran
Tröja
Mitt liv som Zlatan
Fler böcker
Vetekudde
Fototidning
Korthållare
Presentkort på JC
Simpsons fillingar
Strumpor
Nästa års domarutbildning betald!
Slänger upp en bild på ett axplock av klapparna ! :)
När man väl tänker efter så är det saker som kankse inte är jätteroliga att få men väldigt användbara så jag tycker det vart en bra jul på klappfronten !
Passar på att önska alla en fortsatt trevlig fortsättning och ett gott nytt år !

Vem är jag ?

Jo det ska jag tala om för er !

Det här är mitt första inlägg så tänkte berätta om mig själv , Enjoy !
Emil Anton Marcus Lindhe föddes den 23 oktober 1995 på Nyköpings sjukhus, drygt 4 veckor för tidigt ( diskutabelt ifall det fått någon betydelse) Iallafall så var han väldigt liten och pluttig vilket han har vart i hela livet, dels grundar det på hans små dvärgföräldrar och sen till hans mjölkallergi som upptäcktes två år efter hans födsel ( 1997) Det förde med sig att skelettet vart fattigt på kalcium och ett par benbrott senare så står han på egna ben och går i första ring på gymnasiet, Han går Flygteknik och drömmen är att få flytta utomlands och skruva med några av dom största planen i världen .
Emil kan uppfattas som stöddig och dryg , någonting han jobbar aktivt för att bli av med så därför ber jag er ha tålamod med pojken ! Innerst inne är han ödmjuk och översocial vilket kan leda till dygnslånga diskussioner om ingenting . Han tränar ganska mycket eller ja försöker bli biff men det misslyckas, iallfall spelar han innebandy i Onyxs Juniorlag och tycker det är roligt .
På hans fritid så umgås han med sina kompisar , fotograferar  och dömer både fotboll och innebandy. Alla dom tre (fyra) aktiviteterna har han valt för det är det bästa Emil vet och det är det han vill hålla på med just nu !
Just nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva om Emil men självklart så kan ni alltid lämna en kommentar om ni undrar något om mig så kommer jag besvara det :)


RSS 2.0